Om Vandbaner.dk

Jeg har selv børn, og en af de ting man hurtigt opdager når man har børn, er hvor meget de elsker at lege med vand.

Det er som om vandleg gør at børn bliver fuldstændig fokuseret og bare nyder de ting man kan bruge det element til, samt den bløde følelse det har på ens hud når det ramme den.

Derfor synes jeg også at det er en god idé at opfordre til mere leg med vand, som jeg forsøger at gøre med denne side om vandbaner. Vandbaner er nemlig en sjov måde at lege med vand på, og så foregår det udendørs, som er rart for os voksne der skal rydde op efter vandleg.

Vandbaner.dk CSR-profil

CSR er en vigtig del af en hver virksomheds foretagende. Hos Zillibot Media og alle vores små niche medier, udbygger vi vores CSR-profil ved at linke til hjemmesider der sætter fokus på initiativer der støtte op om FNs verdensmål eller som gør noget godt for lokalsamfundet social, økonomisk eller miljøvenligt.

Herunder kan du se de mange initiativer vi har udvalgt og linker til. Vi opfordrer dig som besøgende til at klikke på mærkerne herunder og læse mere om de enkelte hjemmesiders fokus, samt hvordan du kan støtte op om det som privatperson eller virksomhed.

affald-i-naturen.dk
vilde-blomster.dk
miljøvenlige-produkter.dk
undgå-madspild.dk
online-møder.dk
truede-dyrearter.dk
plastik-i-havet.dk
teknologisk-udvikling.dk
grønne-investeringer.dk
co2-udledning.dk
sortering-af-affald.dk
bæredygtig-virksomhed.dk
sikker-nethandel.dk
miljørigtig-kørsel.dk

Dette website er udgivet og drevet af Zillibot Media der ejer og driver en række niche hjemmesider og niche medier primært i Danmark.